Voorstellen

Voorstellen

Hallo,

Ik ben Gillian Creighton (39), woon in Haarsteeg en ben van jongs af aan een groot dierenliefhebster. Na mijn opleiding Dierverzorging en Veterinaire ondersteuning aan het Helicon in Eindhoven heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de vakopleiding Hondentrimmen aan het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik. Deze heb ik in oktober 2017 met succes afgerond.

Mijn droom was om een eigen hondentrimsalon te beginnen en toen er een compleet ingerichte bus op mijn pad kwam kon ik mijn geluk niet op! Sinds 19 juni 2018 mag ik mezelf dan ook trotse eigenaresse van Hondentrimsalon “De Mobiele Trim Truck” noemen.

Ik trim alle rassen, groot en klein. Verder bezoek ik vakbeurzen, neem deel aan workshops en heb contact met collega trimmers om op deze manier op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in ons mooie trimvak.

 


Eén gedachte over “Voorstellen

  1. Saartje is heel blij met Gillian.Ze springt altijd blij in de bus en ze ziet er na de behandeling altijd super mooi uit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.