Voorstellen

Voorstellen

Hallo,

Ik ben Gillian Creighton (39), woon in Haarsteeg en ben van jongs af aan een groot dierenliefhebster. Na mijn opleiding Dierverzorging en Veterinaire ondersteuning aan het Helicon in Eindhoven heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de vakopleiding Hondentrimmen aan het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik. Deze heb ik in oktober 2017 met succes afgerond.

Mijn droom was om een eigen hondentrimsalon te beginnen en toen er een compleet ingerichte bus op mijn pad kwam kon ik mijn geluk niet op! Sinds 19 juni 2018 mag ik mezelf dan ook trotse eigenaresse van Hondentrimsalon “De Mobiele Trim Truck” noemen.

Ik trim alle rassen, groot en klein. Verder bezoek ik vakbeurzen, neem deel aan workshops en heb contact met collega trimmers om op deze manier op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in ons mooie trimvak.

 


9 gedachten over “Voorstellen

  1. Saartje is heel blij met Gillian.Ze springt altijd blij in de bus en ze ziet er na de behandeling altijd super mooi uit!!

  2. I found your weblog web site on google and examine a few of your early posts. Proceed to maintain up the superb operate. I just extra up your RSS feed to my MSN Information Reader. In search of ahead to studying more from you afterward!…

  3. whoah this blog is great i love reading your posts. Keep up the good work! You know, a lot of people are looking around for this information, you can help them greatly.

  4. Thank you, I have just been searching for information approximately this subject for a long time and yours is the greatest I have came upon till now. However, what in regards to the conclusion? Are you positive concerning the source?|

  5. Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Thanks|

  6. Amazing blog! Do you have any recommendations for aspiring writers? I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally confused .. Any suggestions? Bless you!|

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.